Õnne takistused. Enesepettus ja asendused.

Tahaksin juhtida sinu tähelepanu asendustele. Mõnikord arvame, et mõtleme loovaid mõtteid, kuid tegelikkuses hävitame ennast ja inimest, kellele „häid“ mõtteid saadame ja genereerime. Sageli sõnastavad inimesed oma emotsionaalseid probleeme sugulasega (abikaasa, naine, täiskasvanud laps, eakas ema) nii: „Ma tahan, et ta areneks, ma tahan, et ta oleks lahkem, ma tahan, et ta mõistaks, kuidas elu käib, ma tahan, et ta lõpetaks ennast õgima  ja mind segama“; „Ma tahan, et ta lõpetaks arvutimängud, ma tahan, et ta ennast elus teostaks, ma tahan, et tal oleksid huvitavad sõbrad“. Ma tahan … Ja see kõlab nii, et sa soovid inimesele head, kuid see on täielik pettus.

Kui sa ausalt vaatad oma emotsioone, mis peituvad sinu heade soovide taga, siis need on järgmised, näiteks oma lapse suhtes: „Mul on valusalt ebameeldiv, kui sa tundide kaupa arvuti taga istud“, „Ma kardan, kelleks sa kasvad“, „Mul on häbi, et ma ei suutnud sind korralikult kasvatada“. See tähendab, et sa kiirgad välja madala sagedusega energiaid, mis on seotud hirmu, süü/ süüdistuse, viha enda ja teise vastu. Need on negatiivsed emotsioonid, mis biokeemiliselt hävitavad kõigepealt sind ja seejärel pommitavad sinu last madala sagedusega energiatega, tekitades vastastikust vastumeelsust ja blokeerides võimaluse teineteise mõistmiseks.

Täispikkuses näevad seda artiklit püsikliendi-paketi tellinud kasutajad.

Alexis Varnum profiilipilt

Sinu ees on minu uus koduleht, siit lehelt näed minu loodud videoid ja saad lugeda minu kirjutatud artikleid, kõik sellel lehel on suunatud sinu toetusele ja loodan, et see aitab Sul saada selgust ja mõistmist selles osas, mis praegu toimub meie ümber.

Sotsiaalmeedia