Kvantreaalsus. Ära suru end suletud ukse taha, vaid oota soodsat hetke.

Teen knocking wooden old door in Cyprus.

Ja nüüd me rohkem hakkame mõistma oma teed – oma tee õnne ja külluse poole. Me juba teame, mida hing ihkab ja millega oleks hea tegeleda. Õpime kuulama südame heakskiitu.

Alustame esimesi samme oma unistuse suunas. Keegi võib märgata, et varem proovis midagi sarnast, kuid ei saavutanud midagi, samas praegu maailm justkui ulatab sulle käe. Miks see nii juhtub? – Sest on saabunud selline aeg. Kuid keegi võib praegu vastuväiteid esitada. – “Ma alustasin oma asja juba aasta tagasi, tundsin inspiratsiooni, kuulasin oma hinge häält, kuid mul ei läinud midagi hästi. Vähestele meeldis minu idee, minu toode/teenus. Tundub, et see mida ma teen ei huvita kedagi ja ma pidin uuesti tööle minema, sest on vaja arveid maksta. Olen oma valikus pettunud, lähedased aitasid mul “roosad prillid” ära võtta. Ja ma ise kahtlen juba, kas mul on seda vaja või mitte, ehk jätkan vana eluviisi?”

Täispikkuses näevad seda artiklit püsikliendi-paketi tellinud kasutajad.

Alexis Varnum profiilipilt

Sinu ees on minu uus koduleht, siit lehelt näed minu loodud videoid ja saad lugeda minu kirjutatud artikleid, kõik sellel lehel on suunatud sinu toetusele ja loodan, et see aitab Sul saada selgust ja mõistmist selles osas, mis praegu toimub meie ümber.

Sotsiaalmeedia