Esimesed sammud enda poole.

„Miks ma ei suuda kaalus alla võtta. Ma ei suuda enda, oma tervise ja keha eest hoolitseda. Ma ei suuda ennast sundida midagi pikka aega tegema ja seetõttu saavutada stabiilset tulemust. Alustan ja jätan pooleteise kuu pärast. Ma ei usu endasse, et mul midagi õnnestuks. Olen laisk, lükkan asjad edasi, unistan ja tahan, aga ei tee midagi. On tunne, et karistan ennast millegi eest, meelega alandades ennast. Miks ma ei saa olla terve ja saledam? Miks ma hävitan iseennast? Milline on sellest kõigest varjatud kasu? Mis on lahendus?”

Kas on tuttav selline situatsioon?

Kui sellised küsimused tekkivad, ära muretsege, oled jõudnud oma elu uude etappi. On aeg vaadata tagasi sellele, mis on olnud, tänada oma elu  ja alustada uut. Pead vabanema oma illusioonidest. Nende illusioonide taga sa ei näe oma tõelist mina. Aga oled imeline. Illusioonid on sinu  mõtted, mis kontrollivad, piinavad  ja vaevavad sind. Miks see nii juhtub? Sest saei suuda oma mõtete ja soovide järjepideva voolu taga näha oma tõelist mina. 99% sinu soovidest ja mõtetest pole sinu  omad.

Täispikkuses näevad seda artiklit püsikliendi-paketi tellinud kasutajad.

Alexis Varnum profiilipilt

Sinu ees on minu uus koduleht, siit lehelt näed minu loodud videoid ja saad lugeda minu kirjutatud artikleid, kõik sellel lehel on suunatud sinu toetusele ja loodan, et see aitab Sul saada selgust ja mõistmist selles osas, mis praegu toimub meie ümber.

Sotsiaalmeedia