Valguseveedatar.ee alustab tööd! Palun tutvu informatsiooniga!

Armas sõber! Tere tulemast minu saidile valguseveedatar.ee! Siit leiad erinevad artiklid elust, uuest energiast, sellest, mis praegu toimub, valgusest, armastusest, uutest muudatustest ja transformatsioonist. Loodan ja südamest siiralt tahaksin, et need artiklid aitaksid edasi jõuda, saada uued teadmised, avada ennast, leida endas jõudu ja valgust. Minu kodu keel pole Eesti keel ja kui sa oled inimene, kes väga pöörab tähelepanu kirjavigadele, siis palun mine edasi, leia mujalt korrektset informatsiooni ilma kirjavigadeta, lihtsalt meie reaalsused ei ühti. Otsusta, kas on sulle vajalik informatsioon või minu kirjavead. See mida märkad on sinu tähelepanu fookuse all. Ma kirjutan südamest ja muidugi pärast kontrollin, kuid kõike ei saa märgata. Tekstide korrektor minul hetkel puudub, seega loodan sinu mõistvale suhtumisele.  Olen rõõmus kui leiad siit endale vajaliku informatsiooni. Kuna minu poole tihti pöörduvad inimesed suhete probleemidega, selleks saidil on olemas „Suhete klubi“kus ma jagan vaid suhete teemaga seotud postitused. Samas üritan ka lisada uued videod. Valguseveedatar-i saidil on osa postitusi tasulised ja osa on tasuta, samuti on videotega. Kirjutamine on töö ja kui ma kirjutan midagi tähtsat, jagan oma teadmisi ja informatsiooni siis see artikkel võib olla tasuline. Selleks, et lugeda tasulist artiklit pead olema registreeritud. Kui registreerimisega ja parooliga tekivad probleemid anna palun teada ja ma esimesel võimalusel aitan lahendada.  Aga palun tunne ennast mugavalt ja küsimuste korral kirjuta mulle, selleks kõik minu kontaktid on saidil olemas. Kergelt leiad mind Facebook-is või kirjuta e-mail. Soovin sulle kõike paremat ja heaolu!

Alexis Varnum profiilipilt

Sinu ees on minu uus koduleht, siit lehelt näed minu loodud videoid ja saad lugeda minu kirjutatud artikleid, kõik sellel lehel on suunatud sinu toetusele ja loodan, et see aitab Sul saada selgust ja mõistmist selles osas, mis praegu toimub meie ümber.

Sotsiaalmeedia