Enda vigade ja valikute ümbermõtisklemine.

Praegu paljud meist sunnitud silmitsi seisma oma varasemate valikute tagajärgedega. Mõnikord väga ammu tehtud valikute tagajärgedega. Võivad esile kerkida olukorra lahendused, mis tundusid juba unustatud ja põhjustada pettumust meie tegevustes (või tegevusetuses) selles minevikus.

Tegelik vigu ei eksisteeri. On kogemus, mida tuleb mõista. Ja igasugune otsus, mida me siis tegime, ei olnud juhuslik ja oli ainus võimalik just nendes tingimustes. Pole mõtet ennast ega teisi süüdistada. Jah, nii see oli. Nüüd oled teine inimene, uue arusaamisega elust ja oma elukogemuse aktsepteerimine, olenemata sellest, milline see ka ei oleks. Sellega tagastame endale selle energia, mille panime oma varasematesse, võib-olla mitte kõige soodsamate tagajärgedega sündmustesse. Me tagastame endale terviklikkuse.

Minevikukogemuse taasavastamisel tahaksin sinu tähelepanu juhtida kahele aspektile.

Täispikkuses näevad seda artiklit püsikliendi-paketi tellinud kasutajad.

Alexis Varnum profiilipilt

Sinu ees on minu uus koduleht, siit lehelt näed minu loodud videoid ja saad lugeda minu kirjutatud artikleid, kõik sellel lehel on suunatud sinu toetusele ja loodan, et see aitab Sul saada selgust ja mõistmist selles osas, mis praegu toimub meie ümber.

Sotsiaalmeedia