Päevaprognoos 26.04

Armsad sõbrad! Ka täna meid ootavad pisemad raskused, võid tunda kerget pea valu. Täna on kaotatud võimaluste, hilinemiste ja pettumiste päev. Kuid päeva lõpuks tuju muutub ja tagasi tulevad positiivsed tendentsid, reede õhtu võib olla meeldiv.

Ära looda täna palju asju teha, mida rohkem Sa üritad seda rohkem võid apsakaid teha. Parem mitte planeerida, sest valitud asjad või tegevused võivad mitte toimuda. Tee seda, mida saad ilma pingeta rahulikult lõpetada. Täna edukad on vaid ostud, hea on endale lubada midagi erilist.

Ka täna kohtingud võivad mitte toimuda, sest vahele tulevad muud asjad, peamine, et sa väärtustaksid kohtumist meeldiva inimesega, mitte solvuda kui kohtumine ei toimu. Kuid alati on võimalus helistada ja samas täna on hea kirjutada. Kui sa tahad, et Sind keegi paremini mõistaks täna parem kirjutada kui rääkida.

Tervis pole halb eriti kui saad vabaneda füüsilisest või närvilisest pingest. Tuju tõstmiseks, luba endale midagi maitsvat aga päeva esimesel poolel. Praegu isegi värsked kurgid võivad lisada kaalu ja see tendents veel kestab kuni mai alguseni aga vahest saab ennast premeerida.

Päeva afirmatsioonid: Ma olen rõõm, rahu, harmoonia ja armastus. Minu keha on tervise allikas, ma armastan oma keha igat rakku! Ma olen edukas, hoitud ja kaitstud. Kõik minu elus on hästi!

Soovin Sulle ilusat päeva, rahu, head tuju, kannatlikust, toredat tegutsemist, tervist, armastust, edu, raha ja õnni!

 

Sinu ees on minu uus koduleht, siit lehelt näed minu loodud videoid ja saad lugeda minu kirjutatud artikleid, kõik sellel lehel on suunatud sinu toetusele ja loodan, et see aitab Sul saada selgust ja mõistmist selles osas, mis praegu toimub meie ümber.

Sotsiaalmeedia

Jäta enda kommentaar