Päevaprognoos 19.03

Armsad sõbrad! Päev toob uuenduse energiat, kõik vana laguneb. Täna on hea tegeleda oma koduga ja visata välja kõik vanad asjad mida Sa rohkem ei vaja, siis ka vajalikud asjad jäävad Sinuga kauaks.

Tööl ja tegevuses tuleb palju uut, samas on asju millega tuleb tegeleda kiirelt. On võimalus näidata enda paremad pooled, saada ametikõrgendust, ülemuse kiitmist või äris sõlmida tulutoov leping.

Alates tänasest jälgi enda isiklikud suhted. On võimalik stiihiline lähenemine ja peale seda, on keeruline lõpetada alanud lugu. Päev annab võimsat positiivset energiat ja on võimalik tugevdada emotsionaalset sidet lähedaste inimestega. Ole see kes sa oled, ava oma tunded ja paranda suhted. Keskendu positiivsetel tunnetel, negatiivsed tunded võivad hävitada kõik ilusa, mis on alanud.

Tervises on võimalikud üllatused, nädala riskid on silmad, soolestik, urogenitaalsüsteem, nahk, traumad ja silmad.
Teedel ja liikumises on võimalikud takistused aga kui sa ruttad kohtingule, siis miski Sind ei takista.

Päeva afirmatsioonid: Ma püstitan endale uued sihid, realiseerin enda ideed, mind ootavad uued huvitavad asjad, ma tegelen sellega, mis mulle meeldib, minu elu on täis positiivsust ja rõõmu, Universum armastab mind ja ma armastan kõike, mis eksisteerib Universumis. Olen küllus, edu, noorus, hea tervis, armastus ja õnn!

Soovin sulle positiivset päeva, head tuju, rõõmu, mõnusat elu nautimist, häid saavutusi ja tulemusi, armastust, valgust, tervist, küllust, edu, raha ja õnne!

Sinu ees on minu uus koduleht, siit lehelt näed minu loodud videoid ja saad lugeda minu kirjutatud artikleid, kõik sellel lehel on suunatud sinu toetusele ja loodan, et see aitab Sul saada selgust ja mõistmist selles osas, mis praegu toimub meie ümber.

Sotsiaalmeedia

Jäta enda kommentaar